maanantai 22. helmikuuta 2010

Loma ohi

Talviloma on ohi. Teki hyvää. Vaikka lapset olivatkin hereillä aina kukonlaulun aikaan, oli rentouttavaa, kun ei kellon kanssa täytynyt touhuta kuin lauantaina Suomi-koulupäivää varten. Ja sekin oli vallan mukavaa, kun T lähti mukaamme ja pääsimme koko perheen voimin osallistumaan perinteiseen laskiaisriehaan koulutuntien jälkeen.

Laskiaisrieha ei tosin onnistunut aivan toivotulla tavalla, sillä aurinko on viime päivät porottanut sellaisella voimalla, että viikon puolivälin lumimyräkkäkään ei riittänyt lunta mäessä pitämään. Pulkkailu ei onnistunut lainkaan. Se ei silti tuntunut ketään haittaavan, sillä paikalla oli lämmintä hernekeittoa sekä aivan oikeanlaisia laskiaispullia ja kahvia.

Sunnuntaina T teki meille ravioleja limevalkoviinikastikkeella. Mmm, nami. Pikku-O:llekin maistui. Lapset olivat pitkään keväisellä pihalla ja tulivat mutaisina sisälle. Televisio on näyttänyt olympialaisia ja hämmentävää kyllä kaikki Suomen jääkiekkopelitkin. Yhden pelin katsoimme yhdessä, T urakoi keskellä yötä toisen, mutta tämä viimeisin Ruotsille hävitty peli jäi kaikilta katsomatta, sillä pelin alkuajankohta puolilta öin ei oikein suosinut arjen alkamista.

Eilisiltana keksiessäni viikon tauon jälkeen E:n lunch boxiin täytettä sekä ladatessani kahvinkeittimen ja puurokattilan aamua varten valmiiksi tunsin olleeni lomalla. Arki palatkoon taloomme. Sen verran aktiivinen kolmikkomme kaikenlaisessa puuhastelussaan on, että arjen tuoma helpotus tähän ei ole kenellekään pahitteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.