tiistai 7. heinäkuuta 2009

Weekday nursery school

Kahden aurinkoisen päivän jälkeen olikin jo aika sateelle. Kastuimme läpimäriksi lyhyellä matkalla kohti Weekday Nursery School:a eli Iso-O:n tulevaa preschoolia. Johtajatar Ann tuli avaamaan meille oven ja esitteli tilat. Eniten iloa isommille tuotti sisällä huoneessa olevat hiekkalaatikko ja vesiallas. Sateen vuoksi kesäkoululaisetkin olivat sisällä, mutta yhteistä leikkiä ei vielä syntynyt - ainoastaan Pikku-O otti tilanteen haltuun tädeille hymyillen ja muille lapsille jotain omalla kielellään selittäen. Käytin elämäni ensimmäisen kerran shekkiä maksaessani rästiin jääneen varausmaksun. Juhlallista. Varausmaksun maksaminen ei onnistunut Suomesta suoraan WDN:n pankkitilille vaan piti tulla henkilökohtaisesti se hoitamaan, vaikkakin sitten puoli vuotta muita myöhemmin.

Kävimme myös pankissa - taas. Sain nimittäin pankkikortin väärälle nimelle. On edullisempaa käydä pankissa henkilökohtaisesti hoitamassa kaikki asiat kuin niiden hoitaminen itse netissä. Palvelu sinänsä on kyllä erittäin hyvää ja joustavaa, ja pankki kivenheiton päästä kotoamme, joten suuri vaiva se ei ole. Joskin nettipankkiin tottuneena täytyy vähän tätä uutta tyyliä makustella.

Sade jatkui pitkälle iltapäivään, tekipä jälleen ukkosenkin. Tunnelma sisällä alkoi olla tiivis. Onneksi alkuillasta tuli pientä rakoa pilviin ja isommat lapset pääsivät touhuamaan hetkeksi meidän pihallemme. Pikku-O:n kova kuume on laskenut. Syy jäi epäselväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.