perjantai 31. heinäkuuta 2009

Lasten museo

T:n jatkaessa kirjoitushommiaan (joista 'keveämpään' osaan blogin lukijat pääsevät viikoittain tutustumaan) lähdimme me muut päiväksi lasten museoon (Boston Children's Museum). Emme olleet paikalla yksin. Koska museoon pääsi tänään ilmaiseksi, oli jono pelkästään ulkona parin sadan metrin mittainen. Sisällä oli alkuun niin ahdasta, että yritettyämme sinnikkäästi liikkua alakerrassa, halusivat kaikki puhetta tuottavat lähteä pois. Pidimme tuumaustauon eväiden parissa alakerran Lunch Roomissa. Keli muuttui samalla aurinkoisesta kaatosateeksi, joten päädyimme antamaan museolle toisen mahdollisuuden. Ratkaisu oli oikea.

Nousimme hissillä kolmanteen kerrokseen, jossa iloa tuottivat pääsy hetkeksi BobCatin puikkoihin, astronauttinäyttely sekä Boston Black-osastolta löytynyt Red Sox-pelaajan kuva, jossa oli erillinen reikä kasvojen kohdalla omaa naamaa varten. E:sta on nimittäin tullut suuri Red Sox-fani, vaikka yhtään peliä ei ole vielä nähtykään, eikä säännötkään ole ihan hallussa.

Toisen kerroksen hittipaikasta löytyi virtaavaa vettä ja valkoista hiekkaa. Siellä viihdyimme pitkään. E olisi jaksanut muutenkin pienempiä pidempään, mutta viimeiset saippuakuplan muodostukset suurilla ja monimuotoisilla välineillä sekä kiipeily kolmen kerroksen korkuisessa kiipeilypaikassa jättivät hyvän mielen kaikille. Tänne tullaan toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.