lauantai 14. helmikuuta 2015

Hiihtoloma alkaa

Juuri ennen lomanalkua lapset ehtivät käydä 3 päivää koulua. Sinä aikana juhlittiin Ystävänpäivää ja arvottiin Raffle Basket-voittajat. Arpa ei osunut kohdalle, mikä aiheutti SUUREN pettymyksen. Pikku-O sai hyvän lohdutuspalkinnon, kun posti toi North Carolinan S:lta nallen. Sitä on sitten halailtu ja kannettu ympäriinsä. Pikku-O:n 100. koulupäivä sen sijaan siirtyi lomanjälkeiseen aikaan.

Lunta on nyt niin paljon, että ennusteet lisälumesta aiheuttavat ahdistusta. Tämän huomasin herätessäni painajaisesta, jossa nukuin liian pitkään, avasin verhon ja näin auton peittyneen kattoaan myöten lumeen. Onneksi se oli vain uni. Olihan! Uusi lumimyrsky on juuri alkanut. Ennusteissa puhutaan noin 14 tuumasta (36cm), mikä on ihan hirveästi lisälunta, kun vanhat kasat eivät ole pienentyneet yhtään. Onnea vaan meille täällä Bostonin seudulla.

Mutta, meillä on nyt loma, joten emme stressaa lumesta. Itseasiassa sekä E että Iso-O ilakoivat kuultuaan odotettavissa olevasta lumimäärästä jopa sen jälkeen, kun muistutin, mitä siihen liittyy  - monituntisia lumityösessioita. Tuolla asenteella pärjää New Englannissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.