perjantai 27. huhtikuuta 2012

T ja lapset arjessa

Viikon tapahtumat jakautuvat jälleen kahteen eri kirjoitukseen, sillä menomme ovat olleet kovin erilaisia. T on pyörittänyt arkea kotona samalla kun minä olen nauttinut sekä tieteellisestä annista että erityisesti kaikesta muusta ihan toisenlaisissa maisemissa. Ja koska T:n blogikirjoitukset ovat harventuneet lähes olemattomiin, teen tämän ensimmäisen ns. toisen käden tiedoilla. Korjatkoon T sitten jälkikäteen kommenttiosastolla, mikäli kokee tarpeelliseksi.

Hyvinhän heillä tietenkin meni. Kaikki oli sujunut jouhevasti ja ilman minkäänlaisia hälyääniä tai häiriökäyttäytymistä (ne on ilmeisesti säästetty vain minulle). Soittaessani kotiin Iso-O kuitenkin paljasti, että on niin paljon kivempaa, kun äiti on kotona. Tarkentaessani, että hän varmasti tarkoitti koko perhettä, korjasi hän omalle tyylilleen uskollisena:"Eikun siten, että isi on poissa". Hmm.

Normimeiningin lisäksi viikolla oli ollut erilaisia pikkutapahtumia. E:n luokalla oli keskiviikkoaamuna Pancake Breakfast eli lapset söivät koulussa lämpimiä pannukakkuja, vaahterasiirappia ja marjoja. E puhkui hyvää mieltä puhelimessa tästä kertoessaan. Ja Iso-O ei meinannut pysyä nahoissaan kertoessaan luokkansa retkestä läheiselle farmille. Maassa maaten hän venytti itsensä niin pitkäksi kuin pystyi yrittäessään demonstroida, kuinka iso raskaanaoleva sika siellä oli ollut. Pikku-O oli tehnyt supermiesaskarteluja, ja hänen supervoimiinsa mm. kuuluu "hugging mom and dad". Tiistai-iltana lapsia oli ollut katsomassa nuori lastenhoitajamme A. T pääsi tuolloin juhlimaan ystäviensä F:n ja G:n yhteissyntymäpäiviä F:n ja D:n kotiin. Kaikenlaista mukavaa siis kaikilla kotijoukkomme jäsenillä.

Viikonloppuna on tiedossa monentyyppistä puuhastelua liittyen erityisesti lähestyviin juhliin. Toukokuun lopulla New Yorkissa on G:n ja A:n häät (joihin en pääse, kiitos viisumibyrokratian). T lähtee niihin lasten kanssa, ja niinpä pojille on syytä lähteä hankkimaan vähän juhlavampaa vaatetusta. Iso-O:lla onneksi on - kiitos kummitädin ompelutaidon - tarjolla parikin hienoa mekkoa. Sunnuntaina menemme 'vapaaehtoisiksi' E:n ja Iso-O:n koululle "Newton Serves"-tapahtumaan. Mutta näistä lisää myöhemmin. Mukavaa viikonloppua kaikille! Palaan omaan reissuuni pikapuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.