tiistai 30. kesäkuuta 2009

Kattoremonttipäivä

Heräsimme kauheaan kolinaan. Koska oli roskapäivä (eli roskapöntöt oli edellisiltana raahattu kadunvarteen haettavaksi), luulin unihorteessa aiheuttaneeni hankaluuksia itsellemme laittamalla metallitörpön lasi-ja muovipullojen sekaan. Virheistä kun voi seurata sakko tai vähintäänkin huomautus. Mutta, meillä alkoikin kattoremontti kello 7 aamulla täydellä tohinalla. Iso määrä miehiä kiipesi katollemme, laittoi suojaukset ja alkoi purkaa. Koko päivän on kolissut ja jyrissyt. Milloinkahan tämä loppuu (kello on nyt 19.15)?

Varsin yllättäen aamusta tuli tieto, että E:lle järjestyi tälle päivälle ELL (english language learning)-ohjelman haastattelu ja arvio. T lähti E:n henkiseksi tueksi. E oli ollut vähän ujo ja tunnistanut joitain sanoja, mutta pääosin tietenkin osoittautui varsin kielipuoleksi pojaksi. Nyt on kuitenkin virallisesti huolehdittu ilmoittautuminen 8. syyskuuta alkavaan kouluun, ja kielipuolisuudestaan huolimatta E menee suoraan ensimmäiselle luokalle.

2 kommenttia:

  1. Niin, ei lankapuhelinta <=> nukkuu taivasalla? No, josko ne reiskat jättäis kuitenkin lastenhuoneen kohdalle pienen pätkän kattoa, kun eihän sen ikäisillä edes ole ollut mahdollisuutta hankkia lankapuhelinta tai luottokorttia :)

    Mutta kiva kun olette saaneet heti aikaiseksi tämän päiväkirjanne. Kiva eläytyä täältä kotinurkilta seikkailuunne. Terveisiä lapsukaisillekin.

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä blogiin piilotettu ajatusten siirtymä tulikin huomattua (ed. päivänä puhe puistossa nukkumisesta, seuraavana päivänä tullaan purkamaan katto). Noh, onneksi uusi katto on nyt paikallaan, siis puolentoista päivän jälkeen! Tässä suhteessa näyttää homma olevan huomattavasti tehokkaampaa kuin Suomessa. Ei pistetty hanskoja naulaan ensin klo 10 kahveilla, sitten 11.30 lounastunnilla, 14 kahveilla ja lopulta 15.15 työpäivän päättyessä. Ehei, täällä hispano-pojat veteli eilen reippaasti naulaimella klo 8-21 ja sitten vielä jäivät siivoamaan pihamaata.

    Mutta puhelinta ei ole vieläkään, edes lapsosilla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.