perjantai 18. kesäkuuta 2010

Penkkiurheilua

Todella outoa. Istun yksinäni television äärellä katsomassa jalkapalloa. Yleensä tällä paikalla istuva T lähti selvittämään vuoden ajan epäonnistunutta kaapelitelevisiomme nimenvaihto-ongelmaa (yhtiö ei ole "pystynyt" vaihtamaan sopimukseen nimeämme, vaikka sekä entinen omistaja että T on lukuisia kertoja tätä puhelimitse, sähköpostilla ja faksilla yrittänyt). Tänään on se päivä, kun T menee eväspaketin kanssa pääkonttorille, eikä suostu poistumaan paikalta ennenkuin nimi on vaihtunut. Voin vain kuvitella, miten ihastuneita siellä ollaan, kun hän saapuu sinne näin perjantain jo kääntyessä iltapäivään.

Istun siis katsomassa televisiota. Ihan yksinäni en ole, sillä samassa huoneessa ovat majaleikkiään rakentamassa molemmat O:t. Majaleikki on syntynyt siksi, että sohvatyynymme päällyskankaat ovat pesussa kynsilakkatahran vuoksi ja tyynyt näin ollen poissa sohvista. Tahraan olen itse syyllinen, sillä Iso-O:n kynsiä aamulla lakatessani putosi tippa sohvallekin. Lakkaa joutui tyynyn lisäksi poistamaan tänään muualtakin; Pikku-O käytti tilanteen hyödykseen ja maalasi kaikki omat sormenkyntensä vaaleanpunaisiksi. Naurattaisi, jos ei alkaisi olla jo kohtuullisen uupunut tähän jatkuvaan omatoimisuuteen.

Yhdysvallat tasoitti pelin (Slovenia-USA). Vielä pitäisi saada yksi maali, jotta T:n leikkimielinen jalkapalloveikkaus jäisi plussan puolelle. Veikkaus on käynnissä Jyväskylän fysiikan laitoksen tutkijoiden kesken, ja T on mukana ystävänsä kautta.

Jalkapallon lisäksi jännitimme eilen Celticsin pärjäämistä NBA-loppuottelussa. Bostonin omaa joukkuetta kannusti kanssamme tänäaamuna Niagaran suuntaan lähtenyt vieraamme A. Jännittävän ottelun lopputulos kääntyi valitettavasti Los Angeles Lakersin voitoksi. Valitettavasti siksi, että olisi ollut aika hauska päästä seuraamaan, mitä voitto olisi kaupungissa aiheuttanut.

No pöh. Katsomani jalkapallopeli päättyi tasan. Iloisena kuitenkin lopettelen kirjoittamista, sillä T soitti ja ilmoitti onnistuneensa vaihtamaan nimen sopimukseemme. Vaihtaminen onnistui, kun T oli pyytänyt pääsyä suoraan johtajan juttusille. Nyt voimme katsoa otteluita OMALLA nimellämme varustetulla sopimuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.