tiistai 1. kesäkuuta 2010

Iso-O:n kevättodistus

Yöllä hurja ukkonen herätti meidät, ja aamusta oli oikein painostava keli. Tulisieluisen matamimme tunnelma oli sen mukainen. Mikään vaateyhdistelmä tai hiustyyli, jota ehdotin, ei kelvannut. Myrskynmerkin tavoin suljimme kotioven takanamme. Mutta heti saavuttuamme preschoolille, väistyivät Iso-O:n päänsisäiset pilvet ja salamointi, ja hän oli jälleen kuin kaunein auringonpaiste. Sain tästä itsekin osani oikein lämpöisen anteeksipyynnön ja halauksen kera:"Äiti, sinä olet NIIIIIIN rakas!"

Kun on seurannut tämän vahvojen tunteiden lyylin kasvamista pienestä "myttyläisestä" viisivuotiaaksi äärilaitojen ihmiseksi, on välillä vaikea muistaa olevansa aikuinen. Aina ei toki tule muistettuakaan. Siksi oli kiva saada oikein paperilla tietoa, mikä tämä lyylimme oikein on mieh... tyttöjään. Iso-O sai ensimmäisen kevättodistuksensa.

Ms. Jennifer, joka on Iso-O:n ryhmän opettaja, oli arvioinut hänen kehittymistään eri alueilla: Emotional, Social, Cognitive, Gross Motor, Fine Motor ja Speech and Language. Kaikissa kohdissa oli 3-7 alakohtaa, ja ihan jokaisessa - myös kielellisessä kehittymisessä - Iso-O:n rastit olivat kaikkein parhaimmassa. Kun vielä sanallisessa arviossa Iso-O:n kerrottiin olevan nopea oppimaan, hyväntuulinen(!), huumorintajuinen, kaikkien kaveri ja todellakin valmis syksyllä alkavaan kouluun, olin kovin ylpeä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.