lauantai 12. kesäkuuta 2010

Jalkapallokisat alkoivat

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat ovat alkaneet. Aikaerosta johtuen pelit tulevat sopivasti päivällä, ja alkupotkua pääsi katsomaan kanssamme myös Suomesta saakka saapunut vieraamme. Onneksi illat ovat peleistä vapaita, ja ovat kuluneet leppoisesti mukavan vieraamme kanssa jutustellen hyvän ruoan ja viinin äärellä. Ystävämme P saapui vieraaksemme torstai-iltana ja voitti heti pikkuväkemme suosion. Erityisesti Pikku-O seurasi P:n perässä ympäri taloa ja painautui aivan viereen sohvalla. Huuli meni mutrulle, kun P perjantaina lähti kohti Harvardin seminaariaan. Kiitoksia, P, vierailusta!

P:n vierailu ja miesväkemme jalkapallontuijotus sekä tulosveikkailu ovat värittäneet arkiviikkomme loppua, mutta on meille muutakin tapahtunut. E:lla oli torstaina "Author's Breakfast" luokassaan, mikä tarkoitti vanhemmille kutsua katsomaan lastensa aikaansaannoksia leppoisasti kahvikupposen äärellä. T sai kunnian osallistua, ja sai nähdä ison kansiollisen E:n tuotoksia vuoden varrelta.

Eilisen koulupäivän jälkeen E pääsi luokkakaverinsa syntymäpäiville Plaster Fun Time-liikkeeseen, ja saapui sieltä kasvot leveässä virneessä ilmapalloa, maalaamaansa jalkapallopatsasta, silly bandz:eja ja tikkareita kantaen. Nyt E:llakin on "hassuja nauhoja", joten kateellisuutta siskon kuminauhoja kohtaan ei enää tarvita. Kateellisuus siirtyi siskolle, sillä nyt hän on kaksi tikkaria köyhempi kuin E. Hohhoijaa! Kaiken pitäisi aina mennä täsmälleen tasan.

Pikku-O:n omatoimisuuden kanssa taiteilemme päivittäin. Eilen hän löytyi seisomasta lavuaarin ääreltä hammastahnatuubi kädessään yrittäen saada siitä tahnaa harjalleen. Tänään hän ei lannistunut kieltäytyessäni antamasta kaakaota aamupuuron kanssa, vaan kävi omatoimisesti hakemassa kaakaojauheen kaapista ja lappoi kuppinsa täyteen. Potan hän tyhjentää aina itse, mikäli emme ehdi väliin, eikä vaivaudu avuksi pyytämään isommankaan hädän yllättäessä. Ei ihme, että vessamme ovat niin usein pesun tarpeessa.

Kävimme äsken Iso-O:n kanssa kirjastossa hakemassa seuraavalle odotetulle vieraallemme Boston-ja New England-aiheisia matkaoppaita. A-serkku saapuu tänään New Yorkin suunnasta arkeamme ilahduttamaan. Kouluakaan ei ole enää kuin pyrähdys jäljellä. Loma häämöttää. MAAAAAALIIII!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.