maanantai 5. syyskuuta 2011

Työn juhlintaa

Labor Day eli 'vappu' tuntui osittain TYÖNjuhlalta, sillä kaikenlaista sälää koulunalkuun, opintojen käynnistymiseen ym. on edelleen ollut työn alla. Olemme mm. pyytäneet tarjoukset vuodenvaihteessa katkolla olevaa terveydenhuoltovakuutustamme varten ja laittaneet apurahahakemuksia menemään. Ja miten onkaan mahdollista, että T joutui jälleen kerran vaihtamaan pyöränkuminsa? On. Meiltä löytyy nyt myös T:n toimesta Excel-taulukkomuodossa lunchboxien täyttämisen viikkojärjestys. Enää ei tarvitse käyttää mielikuvistusta - jota ei ole ollut - vaan voi mekaanisesti täyttää 10 erillistä rasiaa tai termosastiaa (3kpl/pikkutyyppi/vrk + omani) illalla, ja ah, kun jää aikaa kaikkeen muuhun mukavaan.

Työnjuhla olisi saattanut muodostua vähän liian päällekäyväksi, ellei sitä olisi katkaistu kahtena päivänä aivan toisentyyppisillä puuhailuilla. Sunnuntaina lähdimme hellettä pakoon normijärvellemme parinkymmenen mailin päähän. Lapset nauttivat täysin rinnoin. Erityisesti Iso-O jaksoi polskia koko lähes neljän tunnin ajan, jonka rannalla vietimme. E kävi välillä juoksemassa pallon perässä ja Pikku-O työnsi kuorma-autoa ympäri rantahietikkoa, mutta pääosin hekin olivat vesirajan kosteammalla puolella. T luki kuivakkaan näköistä kirjaa varjossa valmistautuen kohtaamaan logiikan professorin lähipäivinä. Minä vain istuskelin ja nautin laiskottelusta.

Tänään varsinaisena Labor Day-päivänä oli vieläkin hikisempää. Lähdimme Bostonin keskustassa olevaan puistoon, jossa Frog Pond oli viimeistä päivää auki tänä kesänä. Luvassa oli vesisuihku ja kaikenlaista oheistoimintaa. Jälleen Iso-O olisi voinut olla altaalla huomattavasti pidempään kuin muut, mutta kaikki olivat kovin mielissään vaatteet yltäpäältä märkinä.

Huomenna alkaa koulu. Säätyyppi muuttuu muutaman päivän ajaksi syksyiseksi ja saamme todennäköisimmin niskaamme oikein kunnon ukkoset. Tropical Storm Lee is approaching. Hurrikaanikauden kohtaaminen alkaa käydä kohta ihan työstä.Link

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.