lauantai 7. syyskuuta 2013

Neurologia (PGY2): EEG-viikko

Aloitin nollasta ja päädyin tulkitsemaan kaksi EEG-nauhoitusta oikein normaaleiksi. Henkilökohtainen tavoitteeni oli saavutettu. Viikko oli ihan ylitylsä - osittain tietenkin siksi, että ensin odotin T:a ja lapsia saapuviksi ja sitten toivoin, ettei olisi tarvinnut olla töissä, kun olivat jo täällä - mutta osittain siksi, että en oikeasti ole kiinnostunut EEG:stä. Se vaan kuuluu osata osana valitsemaani erikoisalaa.

Päiväni pitivät sisällään jonkinlaisen lukuhetken EEG-kirjojen parissa, parin EEG-nauhoituksen konkrettisen seuraamisen, muutaman oman tulkintayritelmän ja iltapäivän tulkintahetken erikoislääkärin kanssa. Aamun Morning Report ja keskipäivän Noon Conference antoivat mukavan tauon aivokäyrien fysiikkaan. Morning Report tosin jäi perheen tänne jo saavuttua väliin, kun prioirisoin yhteisen aamupalahetken opin edelle. Liiasta rasittuneisuudesta en siis päässyt viikon jälkeen valittamaan.

Ennen muutaman vuoden päässä häämöttävää erikoislääkäritenttiä (Neurology Board Exam) tarvitsen varmasti hieman lisäoppia EEG:n tulkintaan, mutta mietin sitä myöhemmin. Sitä ennen haluan keskittyä muihin aiheisiin. Ja voihan se olla, että niiden muiden aiheiden lomassa puolivahingossa opin jotain EEG:stäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.